Veilig betalen

PayPal biedt een van de best beveiligde betalingsplatforms ter wereld. Het is al meer dan een decennium marktleider in online betalingen. Of u nu online koopt, verkoopt of geld overmaakt, bij het gebruik van PayPal bent u altijd beschermd door een extra laag beveiliging. Dat komt omdat al uw financiële gegevens, zoals uw bankgegevens en uw creditcardnummer, veilig en versleuteld worden opgeslagen op hun servers. Het is dus niet nodig uw financiële gegevens online of openbaar te delen met de persoon van wie u geld ontvangt of naar wie u geld overmaakt. 

Daarnaast worden uw transacties 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt door een toegewijd team van beveiligingsspecialisten waarvan dat als enige doel heeft verdachte activiteiten te identificeren en u te helpen te beschermen tegen frauduleuze transacties.

Bovendien krijgt u een extra aankoopbescherming. Meer hierover vindt u op de website van Paypal: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/paypal-safety-and-security

 

Laagste prijsgarantie

Wij streven er steeds naar onze kosten zo laag mogelijk te houden zodat wij u op elk moment van het jaar de laagste prijs kunnen aanbieden. Mocht u in België of Nederland een lagere prijs vinden voor een identiek product dan betalen wij u het verschil terug (geldig tot 7 dagen na aankoop).

 

 
BESTELLEN